Καραμάνος: «Η Λαμία δεν είναι για τόσο χαμηλά»

Gazzetta team
Καραμάνος: «Η Λαμία δεν είναι για τόσο χαμηλά»

bet365

Ο Τάσος Καραμάνος, τόνισε πως η Λαμία πρέπει να βρίσκεται πιο ψηλά από την θέση που έχει στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αλλά θεωρώ ότι ήμασταν αποτελεσματικοί έστω κι αν σκοράραμε από το σημείο του πέναλτι. Το θέμα είναι πως πήραμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Κομβική για τη συνέχεια. Έχουμε καλή ψυχολογία, απόδοση επιθετικά και αμυντικά, έχουμε αλλάξει άρδην την εικόνα μας και θεωρώ πως αυτά τα αποτελέσματα θα έρχονται πλέον και πιο συχνά».

Για την πίεση που άσκεισαι ο Απόλλωνας: «Όταν είσαι μπροστά στο σκορ, το ένστικτο λειτουργεί ως παράγοντας που θα σε κάνει να αμυνθείς περισσότερο. Δεν γυρίσαμε όμως πίσω τόσο πολύ, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τις γραμμές μας λίγο ψηλότερα για να μην δώσουμε την ευκαιρία στον Απόλλωνα να κυκλοφορήσει εύκολα τη μπάλα και να φτάσει στα καρέ μας. Προσπάθησε και ο Απόλλων, λογικό ήταν να βγάλει κάποιες ευκαιρίες. Ο Επασί ήταν πολύ καθοριστικός σε μια επέμβαση που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο γιατί μας κράτησε μπροστά στο σκορ και εν γένει η αμυντική λειτουργία και η συμπεριφορά μας ήταν πάρα πολύ καλή και αυτός ήταν ο παράγοντας που μας έδωσε τη νίκη».

Για την αλλαγή εικόνας της Λαμίας: «Είναι εμφανές πια ότι έχει αλλάξει η εικόνα μας. Θεωρώ πως δεν είμαστε ομάδα που πρέπει να βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση. Το περίμενα ότι θα αλλάξει το πρόσωπο της ομάδας. Είχα ξαναπεί ότι ήταν πάρα πολύ κομβική η νίκη επί του Άρη. Ήταν η πρώτη νίκη που ήρθε πολύ γρήγορα, τα νέα παιδιά που ήρθαν βοήθησαν κι αυτά άμεσα και ήταν κάτι το οποίο μας έδωσε την ώθηση για τη συνέχεια και έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε τόσους πολλούς πόντους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα