Ο Μαλεζάς θυμάται τις μεγάλες στιγμές με τον ΠΑΟΚ (vid)

Ο Μαλεζάς θυμάται τις μεγάλες στιγμές με τον ΠΑΟΚ (vid)

Gazzetta team
Ο Μαλεζάς θυμάται τις μεγάλες στιγμές με τον ΠΑΟΚ (vid)

bet365

O Στέλιος Μαλεζάς αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, έχει αναλάβει, πλέον, τις τύχες της Κ19 του ΠΑΟΚ, κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στην καριέρα του.

Ο Στέλιος Μαλεζάς κάνει ένα νέο ξεκίνημα, αυτή τη φορά ως προπονητής στην Κ19 του ΠΑΟΚ, όμως πίσω του υπάρχει μια σημαντική ποδοσφαιρική καριέρα για την οποία μίλησε στην κάμερα του PAOK TV.

«Καταρχήν νιώθω ευλογημένος που πέρασα και πολύ καλές στιγμές, είμαι και ευλογημένος για τις δύσκολες στιγμές, γιατί αυτές με έκαναν καλύτερο ως ποδοσφαιριστή και ως άνθρωπο. Αυτό που θα μπορούσα να πω είναι ότι η πορεία μου στο εξωτερικό κράτησε πολύ λίγο, θα ήθελα να μείνω παραπάνω στην Γερμανία.

Από την άλλη δεν ξέρω αν θα μπορούσα να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ και να κατακτήσω τα τρία Κύπελλα και το πρωτάθλημα. Θα μπορούσα να πω και την χρονιά του Σάντος, την ομάδα που θεωρούμε όλοι καλή και δεν κατακτήσαμε κάποιο τίτλο ενώ θα μπορούσαμε. Θα ήθελα να γινόταν κάτι καλύτερο, αλλά και πάλι δεν ξέρεις πώς μπορεί να εξελιχθεί στην πορεία», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Μαλεζάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα