Super League Interwetten: Το βραβείο του καλύτερου γκολ της 20ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Ριέρα (vid)

Gazzetta team
Super League Interwetten: Το βραβείο του καλύτερου γκολ της 20ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Ριέρα (vid)

bet365

Ο Άντριαν Ριέρα πέτυχε το καλύτερο γκολ της 20ης αγωνιστικής, με τον παίκτη του Αστέρα Τρίπολης να αναφέρει πως χάρηκε περισσότερο που κέρδισε η ομάδα του.

Το βραβείο NIVEA MEN Best Goal της 20ής αγωνιστικής, για το γκολ που σημείωσε απέναντι στον Άρη, απονεμήθηκε στον Αντριάν Ριέρα του Αστέρα Τρίπολης, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η NIVEA MEN και η Super League. Στις δηλώσεις του ο παίκτης του Αστέρα ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ τη Super League και τη Nivea αλλά και το κοινό που με ψήφισε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το γκολ που πέτυχα κόντρα στον Άρη, γιατί εκτός από το βραβείο που κερδίζω μας έδωσε και τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα