Κίνηση ανθρωπιάς από τον Ολυμπιακό: Κάλεσε την φίλη του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο μεταξύ τους παιχνίδι (pic)

Gazzetta team
Κίνηση ανθρωπιάς από τον Ολυμπιακό: Κάλεσε την φίλη του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο μεταξύ τους παιχνίδι (pic)

bet365

Κίνηση ανθρωπιάς από την οικογένεια του Ολυμπιακού καθώς κάλεσε τη φίλη του ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας να βρεθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το επόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Πριν από λίγες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας η ιστορία μιας φίλης του ΠΑΟΚ, της Άννας που δίνει τη δική της μάχη με την επάρατη νόσο, κάνοντας μάλιστα γνωστή την επιθυμία της να επιστρέψει στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φρόντισε και επικοινώνησε μαζί της, για να την ενημερώσει πως θα είναι επίσημη προσκεκλημένη της στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του «Δικεφάλου» κόντρα στη Λαμία.

Την κίνηση των «ασπρόμαυρων» μιμήθηκε και ο Ολυμπιακός, καλώντας επισήμως, δια στόματος του υπεύθυνου επικοινωνίας του, Νίκου Γαβαλά, τη φίλη των «ασπρόμαυρων», στην επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

«Επιπλέον, ως Ολυμπιακός επιθυμούμε να προσθέσουμε έναν ακόμη κρίκο στην ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης και αγάπης για τη φίλη του ΠΑΟΚ, την Άννα που δίνει τη δική της μάχη. Θέλουμε και εμείς να ικανοποιήσουμε την επιθυμία της να βλέπει από κοντά τον ΠΑΟΚ γιατί αισθάνεται πως είναι η θεραπεία και η στήριξή της στον αγώνα της κατά του καρκίνου. Την περιμένουμε, λοιπόν, στο Καραϊσκάκη στον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Έχει τη θετική ενέργεια και τη σκέψη όλων μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ μεταξύ άλλων στάθηκε και στην καθολική αναγνώριση του Ολυμπιακού στα βραβεία του ΠΣΑΠ.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Όλοι στον Ολυμπιακό αισθανόμαστε υπερήφανοι για την καθολική αναγνώριση της ανωτερότητας της ομάδας μας στην προηγούμενη περίοδο από τους πλέον αρμόδιους, τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδωσαν τα κορυφαία βραβεία στους Πέδρο Μαρτίνς (καλύτερος προπονητής), Γιούσεφ Ελ Αραμπί (καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής), Κώστα Τσιμίκα (καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής), Ζοσέ Σα (καλύτερος τερματοφύλακας), ενώ στην καλύτερη ενδεκάδα βρέθηκαν οι Σα, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για την επιβράβευση των δράσεων που αναδεικνύουν το ευ αγωνίζεσθαι. Και να συγχαρούμε το διοικητικό συμβούλιό του για την πρωτοβουλία του να επισκέπτονται σχολεία ή ποδοσφαιρικές Ακαδημίες, ποδοσφαιριστές των δύο αντιπάλων πριν από τα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος.

Θα μου επιτρέψετε ένα μικρό ταξίδι στον χρόνο. Γυρίζουμε στη 15η Φεβρουαρίου του 2020, όταν και πάτησε το χορτάρι του γηπέδου Καραϊσκάκη ένας νικητής της ζωής. Ήταν ο 15χρονος Νικηφόρος που πάλεψε και νίκησε τον καρκίνο, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα σε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή, την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου.

Ο Νικηφόρος, η Μυρτώ, η κ. Πόπη Κανελλοπούλου μητέρα θύματος της Θύρας 7, ο Ηλίας Βλαχόπουλος επιβάτης του μοιραίου πούλμαν των Τεμπών, ο μεγαλύτερος ηλικιακά κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας του Ολυμπιακού ο 91 ετών πια Νίκος Χάσικος, ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο Παραολυμπιονικής μας Δημήτρης Αμπατζής που βλέπει με τα μάτια της ψυχής, είναι μερικοί από τους ανθρώπους που στην περασμένη σεζόν μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Καραϊσκάκη για να στείλουν ισχυρά μηνύματα.

Όπως έχει δηλώσει ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ως Ολυμπιακός θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να αναδεικνύουμε δυνατές, ανθρώπινες στιγμές. Και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε έμπρακτα κάθε δράση που βοηθάει την ελληνική κοινωνία. Όπως τον τηλεμαραθώνιο που διοργάνωσε ο ΠΣΑΠ πέρσι τον Απρίλιο για την αγορά του απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού στη μάχη κατά του κορονοϊού. Τότε ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης πρόσφερε το ποσό των 100.000 ευρώ.

Χθες, ήταν η ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου. Το βραβείο του ευ αγωνίζεσθαι αφιερώνεται στον Νικηφόρο, τον νικητή της ζωής. Επιπλέον, ως Ολυμπιακός επιθυμούμε να προσθέσουμε έναν ακόμη κρίκο στην ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης και αγάπης για τη φίλη του ΠΑΟΚ, την Άννα που δίνει τη δική της μάχη. Θέλουμε και εμείς να ικανοποιήσουμε την επιθυμία της να βλέπει από κοντά τον ΠΑΟΚ γιατί αισθάνεται πως είναι η θεραπεία και η στήριξή της στον αγώνα της κατά του καρκίνου. Την περιμένουμε, λοιπόν, στο Καραϊσκάκη στον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Έχει τη θετική ενέργεια και τη σκέψη όλων μας».

Όλοι στον Ολυμπιακό αισθανόμαστε υπερήφανοι για την καθολική αναγνώριση της ανωτερότητας της ομάδας μας στην προηγούμενη...

Δημοσιεύτηκε από Nikos Gavalas στις Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα