Παναθηναϊκός: Τα ματς που θα λείψει ο Αλεξανδρόπουλος

Παναθηναϊκός: Τα ματς που θα λείψει ο Αλεξανδρόπουλος

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Τα ματς που θα λείψει ο Αλεξανδρόπουλος

bet365

Στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν τα δύο παιχνίδια από τα οποία θα πρέπει ν' απουσιάσει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος λόγω του ορίου καρτών που συμπλήρωσε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο νεαρός χαφ των «πράσινων» πήρε και την 7η κίτρινη κάρτα που του απέμενε για να χρειαστεί πλέον να εκτίσει τιμωρία δύο αγωνιστικών και στο «τριφύλλι» γνωστοποίησαν τα ματς στα οποία ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα έχει τον παίκτη στην διάθεσή του.

Αυτά είναι το εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό στις 22 του μηνός στο Αγρίνιο το οποίο θα επισκεφθεί και την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός για να παίξει τον πρώτο προημιτελικό με τον ΠΑΣ – ενώ, ο «Αλεξανδρό» δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στην αναμέτρηση με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα, στις 6/3.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα