Κούγιας: «Όλοι είμαστε κοντά στον Μουκαντζό, στόχος μας μια θέση στη δεκάδα»

Κούγιας: «Όλοι είμαστε κοντά στον Μουκαντζό, στόχος μας μια θέση στη δεκάδα»

Gazzetta team
Κούγιας: «Όλοι είμαστε κοντά στον Μουκαντζό, στόχος μας μια θέση στη δεκάδα»

bet365

Με προσωπική του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας έδωσε συγχαρητήρια για την ψυχή των παικτών της ΑΕΛ παρά την ήττα από την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι όλοι στέκονται στο πλευρό του Μουκαντζό για το πέναλτι που έχασε.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του για το πάθος που έβγαλαν στην ήττα από την ΑΕΚ, ενώ δήλωσε σίγουρος για την παραμονή τονίζοντας πως ο στόχος των βυσσινί είναι μια θέση στη δεκάδα

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Συγχαρητήρια σε όλους.

Με τέτοια ψυχή, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Όλοι πλέον έχουν καταλάβει τι ομάδα έχουμε φτιάξει.

Όλοι είμαστε κοντά στον Moukanjo και είμαι βέβαιος ότι όχι μόνο αυτό το βαθμό που χάσαμε, αλλά πάρα πολλούς βαθμούς θα μας δώσει στο μέλλον, γιατί είναι πολύ μεγάλος παίκτης.

Είμαστε όλοι μια γροθιά και σήμερα με λίγη προσοχή θα μπορούσαμε να κερδίσουμε όχι μόνο ένα βαθμό αλλά τρείς βαθμούς απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος:

Μία θέση στην δεκάδα και έχουμε και τους παίκτες και τους προπονητές και μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, με βαριά φανέλα και αυτά τα σκουπίδια που έχουμε απέναντι μας και φτιάχνουν βρωμιές τύπου Λαμίας, θα τα συντρίψουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα