Ζίβκοβιτς: «Να μείνουμε ενωμένοι»

Ζίβκοβιτς: «Να μείνουμε ενωμένοι»

Gazzetta team
Ζίβκοβιτς: «Να μείνουμε ενωμένοι»

bet365

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, τόνισε πως ελπίζει να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ να παίζει τόσο καλά όσο απέναντι στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και να μείνουν όλοι ενωμένοι.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι σήμερα, ο αντίπαλος μας είναι καλή ομάδα, ο καιρός δε βοηθά. Οπότε είναι πολύ σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη σήμερα».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ παίζει καλύτερα αφού σκοράρει: «Δεν ξέρω ακριβώς για ποιο λόγο συμβαίνει αυτή η διαφοροποίηση. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα, πήραμε τη νίκη σήμερα και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν το ρυθμό».

Για τα ατομικά λάθη που έκανε ο ΠΑΟΚ και τη συνέχεια: «Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Θα προσπαθήσουμε στα παιχνιδια που απομένουν να συνεχίζουμε να παίζουμε όπως παίξαμε σήμερα και να παίρνουμε τους βαθμούς που πρέπει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα