ΑΕΛ - ΑΕΚ: 4-4-2 από τον Χιμένεθ με Ολιβέιρα - Ανσαριφάρντ στην κορυφή (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΛ - ΑΕΚ: 4-4-2 από τον Χιμένεθ με Ολιβέιρα - Ανσαριφάρντ στην κορυφή (pic)

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρατάσσει την ΑΕΚ με δύο επιθετικούς στο Αλκαζάρ. Στον πάγκο ο Σιμόες λόγω ενοχλήσεων, αλλά και ο Τσιγκρίνσκι που δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Αλλαγή σχηματισμού από τον Χιμένεθ για το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ. Ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός παρατάσσει ένα 4-4-2 που είχε δοκιμάσει μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα με τους Ανσαριφάρντ και Ολιβέιρα δίδυμο στην κορυφή της επίθεσης. Ο Σιμόες μένει στον πάγκο λόγω ενοχλήσεων από ένα διάστρεμμα στην ποδοκνημική. Θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης αν κριθεί σκόπιμο. Στον πάγκο και ο Τσιγκρίνσκι καθώς και αυτός δεν ήταν στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας.

Στο τέρμα είναι ο Αθανασιάδης, τετράδα στην άμυνα οι Λόπες, Λάτσι, Νεντελτσιάρου και Μπακάκης, στον άξονα ο Σιμάνσκι με τον Μάνταλο, στις δύο πτέρυγες ο Τάνκοβιτς αριστερά και ο Γκαρσία στα δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης ο Ολιβέιρα με τον Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Τσιντώτας, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Σιμόες, Αλμπάνης, Κοσίδης και Χριστόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα