Αστέρας Τρίπολης: Αφιερωμένη στη «μάχη» κατά του παιδικού καρκίνου η εκτός έδρας εμφάνιση της νέας σεζόν (pic)

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Αφιερωμένη στη «μάχη» κατά του παιδικού καρκίνου η εκτός έδρας εμφάνιση της νέας σεζόν (pic)

bet365

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς όπως ενημέρωσε, η ομάδα από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια, με φανέλα στην μάχη κατά του παιδικού καρκίνου.

Η 15η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά (ICCCPO), για την ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης σχετικά με τις παιδικές νεοπλασίες.

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, από την πλευρά της με αφορμή τη σημερινή (15/02) μέρα αποκάλυψε ότι η εκτός έδρας εμφάνιση της ομάδας της σεζόν 2021-22 θα είναι αφιερωμένη στη μάχη ενάντια στον παιδικό καρκίνο.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«15 Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου.
Αυτός ο αγώνας είναι δικός μας!
Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, όπου κι αν αγωνίζεται τη νέα σεζόν, θα στέλνει το μήνυμα της πιο σπουδαίας μάχης. Η εκτός έδρας εμφάνιση της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα είναι αφιερωμένη στη μάχη ενάντια στον παιδικό καρκίνο και στον αγώνα ζωής που δίνουν τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες σε όλο τον κόσμο.
Ολοι μαζί θα καταφέρουμε να νικήσουμε και αυτόν τον αντίπαλο!
ΜΠΟΡΩ! ΜΠΟΡΕΙΣ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ!».

15 Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου. Αυτός ο αγώνας είναι δικός μας! Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ...

Δημοσιεύτηκε από Asteras Tripolis F.C. στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα