ΑΕΛ: «Το γήπεδο θα είναι έτοιμο για να γίνει αύριο ο αγώνας με την ΑΕΚ, οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα είναι παράνομη»

Gazzetta team
ΑΕΛ: «Το γήπεδο θα είναι έτοιμο για να γίνει αύριο ο αγώνας με την ΑΕΚ, οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα είναι παράνομη»

bet365

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ, ξεκαθαρίζει πως το «Αλκαζάρ» θα είναι έτοιμο για να διεξαχθεί ο αγώνας με την ΑΕΚ, την Δευτέρα (15/02) την ίδια ώρα (17:15). «Οποιαδήποτε άλλη απόφαση των διαιτητών και της διοργανώτριας αρχής, θα είναι παράνομη», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των «βυσσινί».

Ο αγώνας μεταξύ ΑΕΛ και ΑΕΚ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα διεξαχθεί σήμερα (14/02) όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένος. Κι αυτό εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών!

Το πρωί της Κυριακής (14/02) πραγματοποιήθηκε ​η σύσκεψη μεταξύ των φορέων του αγώνα και ξεκαθάρισαν πως η διεξαγωγή της αναμέτρησης δεν είναι δυνατή ούτε σήμερα (14/02) αλλά ούτε και την Δευτέρα (15/02).

Παρ' όλα αυτά με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ, ξεκαθάρισε πως το γήπεδο της θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον συγκεκριμένο αγώνα την Δευτέρα (15/02), τονίζοντας πως «οποιαδήποτε άλλη απόφαση των διαιτητών και της διοργανώτριας αρχής, θα είναι παράνομη».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι όπως συνέβη και στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, μπορούμε να εγγυηθούμε, λόγω του ότι διαθέτουμε τα απαραίτητα μέσα και τους ανθρώπους, το γήπεδο μας να είναι έτοιμο για να διεξαχθεί ο αγώνας μας απέναντι στην ΠΑΕ ΑΕΚ αύριο 15/2/2021 το απόγευμα και ώρα 17:15, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί.

Οποιαδήποτε άλλη απόφαση των διαιτητών και της διοργανώτριας αρχής, θα είναι παράνομη και δεν θα είναι σε καμία περίπτωση αποδεκτή από εμάς και επιφυλασσόμενα να προσφύγουμε στα αρμόδια όργανα.

Ο διαιτητής, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί, αφού επιθεωρήσει το γήπεδο, το οποίο πράγματι αυτή την στιγμή είναι ακατάλληλο, να ορίσει ως ημέρα και ώρα έναρξης του αγώνα την αυριανή αντίστοιχα και δεν μπορεί να πάρει καμία άλλη απόφαση.

Το ίδιο πρέπει να κάνει και η διοργανώτρια αρχή.

Ήδη η χιονόπτωση έχει σταματήσει και η ΕΜΥ προβλέπει για αύριο μία ιδιαίτερη καλή ημέρα για την Λάρισα».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα