Ελάχιστες πιθανότητες να γίνει και το Άρης - Παναιτωλικός, αδύνατο να υπάρξει επαρκής καθαρισμός (pics & vid)

Gazzetta team
Ελάχιστες πιθανότητες να γίνει και το Άρης - Παναιτωλικός, αδύνατο να υπάρξει επαρκής καθαρισμός (pics & vid)

bet365

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων του Άρη να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος του «Κλεάνθης Βικελίδης», ο αγώνας με τον Παναιτωλικό δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να διεξαχθεί.

Η χιονόπτωση στη Θεσσαλονίκη είναι συνεχής και το χιόνι έχει σκεπάσει για τα καλά το «Κλεάνθης Βικελίδης». Από νωρίς το πρωί καταβάλλεται κάθε προσπάθεια από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ούτως ώστε να καθαριστεί το γήπεδο, παρά το γεγονός ότι χιονίζει από χθες το πρωί στην Θεσσαλονίκη και οι προβλέψεις δείχνουν ότι θα συνεχίσει και την ώρα που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το ματς (15:00).

Οσο περνάει η ώρα το τοπίο παγώνει όλο και περισσότερο, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν είναι αυτή που θα επιτρέψει να διεξαχθεί ποδόσφαιρο, ενώ υπάρχει και μεγάλος κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Αριστείδης Βάτσιος, θα εξετάσει την κατάσταση και αν κρίνει ότι το γήπεδο είναι ακατάλληλο, ο αγώνας θα αναβληθεί για αύριο την ίδια ώρα (15:00), όμως αυτό είναι δύσκολο λόγω του παγετού. Πάντως η Λίγκα έχει ενημερωθεί από την πλευρά της κι εντός των επόμενων ωρών αναμένεται και η απόφαση για την τύχη του αγώνα.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, το πιθανότερο είναι να πάμε για αναβολή της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα