Novileague με Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και σκόρερ Ελ Αραμπί

Gazzetta team
Novileague με Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και σκόρερ Ελ Αραμπί

bet365

Το πρωτάθλημα της Novileague έχει πάρει... φωτιά και σήμερα το μενού έχει ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Μετά από το Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ για την Premier League, η Novileague επιστρέφει στα ελληνικά εδάφη με το ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Η Novileague πλέον βρίσκεται στην 19η αγωνιστική και όλοι έχουν την ευκαιρία να μπουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.. Με τις 100 αγωνιστικές που θα υπάρξουν συνολικά, σίγουρα υπάρχουν χρονικά περιθώρια για να ξεκινήσει κανείς ακόμα και τώρα τις προβλέψεις και να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ.

Ξεκίνα από σήμερα στη νέα Novileague

Ήμερα των Ερωτευμένων σήμερα και την παράσταση κλέβει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τη Superleague 1.

H κακοκαιρία έχει πλήξει τη χώρα και το απόγευμα στην Αθήνα αναμένεται να δυσκολέψει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των 2 ομάδων. Επιπλέον από τη μία οι Πειραιώτες έχουν την Πέμπτη και το ματς με την Aιντχόφεν για το Europa League, ενώ στον αντίποδα οι... πράσινοι δείχνουν πολύ βελτιωμένοι στο κομμάτι της άμυνας τον τελευταίο μήνα.

Από τη σεζόν 2016-17 μέχρι σήμερα, βλέπουμε πως όλα τα ματς είναι under. Κατά σειρά έχουμε δει σκορ 1-0, 1-0, 1-1 και 0-0, ενώ το 0-3 της σεζόν 2018-19 ήρθε, αφού το ματς διεκόπη.

Έτσι θα πάμε με τα όσα ειπώθηκαν παραπάνω θα πάμε με το ακριβές σκορ 1-1, ενώ στον σκόρερ, θα στηρίξουμε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί που αποτελεί το κορυφαίο... κανόνι της κατηγορίας και από το πουθενά μπορεί να κάνει γκολ.

Στην βαθμολογία με το ακριβές σκόρερ, γίνεται ένας μικρός χαμός, καθώς στην δεύτερη θέση με 6 σωστές προβλέψεις είναι 9 άτομα, ενώ στην κορυφή υπάρχει ένας με 7 σωστά σκορ.

Σχετικά με την κατάταξη των σκόρερ, έξι άτομα έχουν 12 σωστές προβλέψεις και θα γίνει μεγάλη μάχη.

Εκτός από το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ (όποιος βρει 35 σκορ στα 100 ματς της Novileague η οποία θα ολοκληρωθεί στον τελικό του Champions League) υπάρχουν και τα μικρότερα πρωταθλήματα τα οποία μοιράζουν 20.000 ευρώ και 2.000 ευρώ. Aυτή είναι και η τελευταία αγωνιστική του πρώτου μίνι πρωταθλήματος.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα