Κούγιας: «Ο Παπαϊωάννου μου οφείλει 10.000 ευρώ αμοιβή από την υπόθεση Φατιόν»

Gazzetta team
Κούγιας: «Ο Παπαϊωάννου μου οφείλει 10.000 ευρώ αμοιβή από την υπόθεση Φατιόν»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ «απάντησε» στην ανακοίνωση της Λαμίας και ο «χαρτοπόλεμος» των δύο πλευρών συνεχίζεται
Συνεχίζεται ο «χαρτοπόλεμος» μεταξύ Λαμίας και ΑΕΛ, με αφορμή τη δικαστική «μάχη» που έχει ξεσπάσει για την τύχη της αναμέτρησής τους που δεν έγινε ποτέ. Πριν από λίγο ο Αλέξης Κούγιας, ισχυρός άνδρας των «βυσσινί», «απάντησε» στην ανακοίνωση της ομάδας από τη Φθιώτιδα, που είχε εκδοθεί με αφορμή άλλη της Λάρισας κ.ο.κ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΓΙΑ
Διάβασα την ακραία συκοφαντική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ που με αφορά προσωπικά και έχω να δηλώσω τα εξής:
47 χρόνια Δικηγόρος με πολύ μεγάλες φορολογικές δηλώσεις με ακίνητη περιουσία που ξεπερνάει τα 50.000.000 ευρώ, όπως την αποτίμησε το Ελληνικό Δημόσιο, συνιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλής για 11 χρόνια, ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα για 6 χρόνια, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκή για 7 χρόνια, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ για 6 χρόνια.
Δεν σφραγίστηκε ποτέ ούτε μία επιταγή. Πλήρωσα στην Παναχαϊκή χρέη προηγουμένων ιδιοκτητών που ξεπέρασαν τα 3.000.000 ευρώ.
Δεν έχω φάει ούτε 1 ευρώ από τους χιλιάδες ποδοσφαιριστές που υπηρέτησαν στις ομάδες μου.
Καμία ομάδα μου δεν πτώχευσε ποτέ.
Όλες οι ομάδες μου είχαν αδειοδότηση για συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και όλα αυτά μόνο από τα χρήματα που κερδίζω 47 χρόνια από την Επιστήμη μου.
Πληρώνω 37.000 ευρώ το μήνα φόρο για τα εισοδήματά μου.
Πληρώνω 20.000 ευρώ το μήνα για τα χρέη που δημιούργησαν στην Παναχαϊκή οι Μουντζουρούλιας, Μακρής και αυτός που του την πούλησα ο Παπαδάκης, γιατί είμαι ο μόνος που έχω περιουσία και εισοδήματα.
Και έρχονται αυτοί, που είναι στο ποδόσφαιρο 5 χρόνια και κάθε χρόνο φεύγουν, να με αποκαλέσουν κακοπληρωτή και μπαταχτσή, όταν ο ιδιοκτήτης της ομάδας τους μου οφείλει 10.000 ευρώ αμοιβή για την υπόθεση Φατιόν, που υποστηρίξαμε και φέραμε σε αίσιο πέρας με τον εξαίρετο συνάδελφο Λαμίας και κανονικό τους νομικό σύμβουλο κ. Κατσαντώνη.
Έχω αποφασίσει πλέον, και το κάνω καθημερινά στην Λάρισα και στην Αθήνα, όποιος με συκοφαντεί και στην φυλακή θα τον στέλνω και μου πληρώνει αποζημίωση.
Αυτό θα κάνω και τώρα με μήνυση και αγωγή στα Δικαστήρια των Αθηνών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα