Ατρόμητος: Επιστρέφουν Μανούσος και Λάζαρος για Ριζούπολη, τέσσερις οι απουσίες

Gazzetta team
Ατρόμητος: Επιστρέφουν Μανούσος και Λάζαρος για Ριζούπολη, τέσσερις οι απουσίες

bet365

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης με τον Σάββα Παντελίδη να μετράει δύο επιστροφές, αλλά και τέσσερις απουσίες.

Συγκεκριμένα ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα στη Ριζούπολη επιστρέφουν στην αποστολή του Ατρόμητου τόσο ο Χριστοδουλόπουλος, όσο και ο Μανούσος. Απουσίες βέβαια υπάρχουν με τους Γιαννιώτη και Τομάσεβιτς να ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας την Παρασκευή, ενώ και ο Κιβρακίδης υπέστη μια σύσπαση δικεφάλου. Επίσης εκτός είναι και ο τιμωρημένος Γκαλβάο.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γούτας, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Μάτιτς, Μανούσος, Νάτσος, Αθανασίου, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Μαυρομμάτης, Οικονομίδης και Εντομβόνγι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα