Λαμία – ΑΕΛ: Την Πέμπτη (18/2) στο διαιτητικό η προσφυγή των «βυσσινί»

Gazzetta team
Λαμία – ΑΕΛ: Την Πέμπτη (18/2) στο διαιτητικό η προσφυγή των «βυσσινί»

bet365

Την ερχόμενη εβδομάδα θα εξεταστεί το αίτημα της Λάρισας να κηρύξει παράνομη την απόφαση της ΕΙΜ για την ανάκληση των δελτίων της
Η αναμέτρηση Λαμία-ΑΕΛ που ήταν προγραμματισμένη για την 6η Φεβρουαρίου δεν έγινε ποτέ, λόγω ανάκλησης 10 δελτίων που επιβλήθηκε στους «βυσσινί». Ετσι τον λόγο έχει πλέον η αθλητική δικαιοσύνη και για σήμερα (12/2) είχε προγραμματιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης στο πρωτοβάθμιο όργανο της Super League 1. Ομως πήρε αναβολή για το μέλλον, με αφορμή (και) την προσφυγή της Λάρισας στο διαιτητικό της ΕΠΟ, κατά της απόφασης της ΕΙΜ να ανακαλέσει τα δελτία της. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε η πλευρά της Λάρισας.
Οπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η Ομοσπονδία, το Διαιτητικό της θα συνεδριάσει για το ζήτημα την ερχόμενη Πέμπτη (18/2) και ώρα 14:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα