Παναθηναϊκός: Με Σένκεφελντ, δίχως Διούδη

Παναθηναϊκός: Με Σένκεφελντ, δίχως Διούδη

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Με Σένκεφελντ, δίχως Διούδη

bet365

Ο Παναθηναϊκός μετά την επιστροφή στη βάση του δίχως να έχει παίξει απέναντι στον ΠΑΣ, προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής με τον Μπαρτ Σένκεφελντ παρόντα και τον Σωκράτη Διούδη στο γυμναστήριο.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Οι «πράσινοι» δεν αγωνίστηκαν για τα προημιτελικά του Κυπέλλου το μεσημέρι της Πέμπτης στα Γιάννενα έπειτα από την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου των «Ζωσιμάδων» εξαιτίας της βροχής που είχε γεμίσει με λάσπη τον χλοοτάπητα.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι επέστρεψε στη βάση της και το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησε η προετοιμασία για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ που απουσίαζε από το κανονικό πρόγραμμα τις προηγούμενες μέρες και είχε μείνει και εκτός αποστολής για το ματς του Κυπέλλου μπήκε κανονικά, όχι όμως και ο Σωκράτης Διούδης.

Ο πορτιέρε και εκ των αρχηγών της ομάδας, είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στη μέση, έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ και το πρωί της Πέμπτηξς έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Θεραπεία έκαναν επίσης οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ και Μπεκ, ενώ, το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και παιχνίδι τακτικής.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Στη Λεωφόρο είναι αλλιώς! (vids)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα