Συγκλόνισε η Λίνα Νικολακόπουλου για τα θύματα της Θύρας 7 (aud)

Gazzetta team
Συγκλόνισε η Λίνα Νικολακόπουλου για τα θύματα της Θύρας 7 (aud)

bet365

Η Λίνα Νικολακοπούλου μίλησε στην ΕΡΑσπορ και τον Τάσο Επιτρόπου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αποφράδα μέρα του ελληνικού ποδόσφαιρου.

Η Λίνα Νικολακοπούλου δεν έκρυψε τα κιτρινόμαυρα συναισθήματά της και εξήγησε πως κατέληξε να είναι οπαδός της ΑΕΚ: «Ο δάσκαλός μου στην Τρίτη δημοτικού, με έκανε ΑΕΚ, χαρίζοντάς μου μια καρφίτσα, που μου την έβαλε στο πέτο. Από τότε είπα αυτή την ομάδα θα υποστηρίζω. Το τραγούδι ‘’Τα Πιο Ωραία Λαϊκά’’ έχει ιδιαίτερους στίχους, σχετικούς με το ποδόσφαιρο όπως το ‘’γιατ’ ήσουν Ένωση και εγώ με χωρισμό σ’ είχα φοβίσει’’, που καταφέρνω να δέσω τη ΑΕΚ με τον πόνο του χωρισμού. Επίσης, θεωρώ πως είναι ιστορικό κομμάτι, διότι έχει μέσα το Δομάζο και το Σιδέρη».

(απόσπασμα από 06:17 έως 15:27)

Επιπλέον, η κορυφαία στιχουργός εξέφρασε την επιθυμία να βρεθεί στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Ενωσης, τόνισε πως «θυμάμαι την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ που έζησα και θέλω να πω πως τον Μίμη Παπαϊωάννου, τον Κώστα Νεστορίδη, το Λάκη Νικολάου, τον τερματοφύλακα τον Στέλιο Σεραφείδηκαι τους υπόλοιπους τους αισθάνομαι σαν συγγενείς μου, σαν να είναι οικείοι μου άνθρωποι. Οιοσδήποτε και θα είμαι στα εγκαίνια του νέου γηπέδου, δικαιωματικά είμαι στην καλύτερη δεκαετία μου για να το ζήσω…».

Σε σχετική ερώτηση για το ιδεολογικό υπόβαθρο και τις ρίζες της ΑΕΚ διευκρίνισε: «Ο κόσμος που αγαπάει την ΑΕΚ είναι η ζωντανή σκυτάλη, που έρχεται από τότε. Με συγκινεί βαθιά η εκπόρευση αυτής της ομάδας. Θεωρώ πως δεν έχει αλλοιωθεί μέσα στο χρόνο η φωτιά που κουβαλάει μέσα του ο δικέφαλος».

(απόσπασμα από 37:20 έως 41:08)

Δάκρυσε για τα θύματα της Θύρας 7

Ιδιαίτερη στιγμή στην εκπομπή ήταν όταν η Λίνα, εμφανώς συγκινημένη, διέκοψε την προγραμματισμένη ροή για να τιμήσει τη μνήμη των 21 φιλάθλων που έχασαν τη ζωή τους στα σκαλιά της θύρας 7: «Σήμερα (σημ. Δευτέρα 8/2) συμπληρώθηκαν 40 χρόνια από εκείνη την αποφράδα ημέρα. Θυμάμαι σαν τώρα αυτά που συνέβησαν το 1981 και βύθισαν στο πένθος όλη την Ελλάδα. Γι αυτούς τους ανθρώπους που χάθηκαν, σαν γιατρικό, σαν βάλσαμο, θέλω να αφιερώσω το τραγούδι ‘’Τη Σωτηρία της Ψυχής’’ για τις ψυχές αυτές…».

(απόσπασμα από 01:25:09 έως 01:30:35)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα