Μαρτίνς: Η αφοσίωση στο πρότζεκτ του Ολυμπιακού με τα συνεχόμενα «όχι» για να μείνει στο Λιμάνι!

Μαρτίνς: Η αφοσίωση στο πρότζεκτ του Ολυμπιακού με τα συνεχόμενα «όχι» για να μείνει στο Λιμάνι!

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: Η αφοσίωση στο πρότζεκτ του Ολυμπιακού με τα συνεχόμενα «όχι» για να μείνει στο Λιμάνι!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς από το 2019 και μετά είχε δεχθεί πρέσινγκ αλλά και προτάσεις για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, όμως εκείνος επέμεινε στα ερυθρόλευκα, θέλοντας να ολοκληρώσει το πρότζεκτ του στον Ολυμπιακό.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Η τελευταία χρονικά άρνηση του Πορτογάλου κόουτς ήταν προς τη Σάο Πάολο. Ομάδα που τον ήθελε και πέρυσι, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως αποκάλυψε στους Πορτογάλους έχει το πρότζεκτ του στους Πειραιώτες και στόχο μία μέρα να εργαστεί στην Αγγλία.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ως γνωστόν έχει κλείσει με ένα συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές στο 1 εκατ. ευρώ συν μπόνους που είναι άκρως ρεαλιστικά και με μία ρήτρα στα 4 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πόσο καλά νιώθει στους πρωταθλητές Ελλάδας και ότι θέλει να τελειώσει το έργο του εδώ. Έργο που πρωτοξεκίνησε το 2018.

Οι αρνήσεις του Μαρτίνς από το 2019 και μετά είχαν να κάνουν και με συμβόλαια από τη Μέση Ανατολή αλλά και με κρούσεις από την Ευρώπη και φυσικά από την πατρίδα του όπου η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ήθελε πολύ να τον κάνει δικό της. Επίσης και σε κρούσεις από τη Βραζιλία όπως με Σάο Πάολο και Φλαμένγκο. Πιο συγκεκριμένα τα δεδομένα έχουν ως εξής...

Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν έχει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα