Πιαλόγλου: «Πρόκειται για μια ηθική δικαίωση για την Ξάνθη η αθωωτική απόφαση του ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Πιαλόγλου: «Πρόκειται για μια ηθική δικαίωση για την Ξάνθη η αθωωτική απόφαση του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθης, Αριστείδης Πιαλόγλου, μίλησε για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για το θέμα της φερόμενης πολυιδιοκτησίας της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για ηθική δικαίωση.

Μιλώντας στον «bwinΣΠΟΡ FM 94,6» ο πρώην πρόεδρος της ακριτικής ΠΑΕ, τόνισε πως οι άνθρωποι της Ξάνθης ήταν βέβαιοι ότι στο τέλος η ομάδα θα δικαιωθεί, ενώ μεταξύ άλλων εξήγησε τον λόγο για τον οποίο η Ξάνθη δεν πήγε στο CAS.

«Πρόκειται για μια ηθική δικαίωση. Εδώ και έναν χρόνο ήμασταν σίγουροι ότι θα δικαιωθούμε», ανέφερε αρχικά και συνέχεια όσον αφορά το CAS εξήγησε.

«Δεν πήγαμε γιατί, όπως είχε δηλώσει και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, θέλαμε να δικαστούμε στην Ελλάδα. Καταλαβαίνετε τι τραβήξαμε και πόσο δύσκολα ήταν για όλους μας να φτάσουμε στο σημείο από εκεί που συζητούσαμε για την συμμετοχή μας στα πλέι-οφ να παίζουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία και τελικά να έρχεται ο υποβιβασμός».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα