Απόλλων Σμύρνης: «Όχι» στην Αντβέρπ για Βέρχουλστ και νέο συμβόλαιο

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Απόλλων Σμύρνης: «Όχι» στην Αντβέρπ για Βέρχουλστ και νέο συμβόλαιο

bet365

Ο Νταβίνο Βέρχουλστ θα είναι κάτοικος Ριζούπολης για άλλα δύο χρόνια. Το gazzetta.gr έχει το παρασκήνιο της παραμονής του.

Στα χέρια του Νταβίνο Βέρχουλστ, ο Απόλλων Σμύρνης, έχει βρει την ηρεμία που ήθελε για τα γκολπόστ του.

Ενας παίκτης, ο οποίος ήθελε να κρατήσει ο ισχυρός άντρας της ομάδας Τάκης Μονεμβασιώτης και το έδειξε έμπρακτα - όχι τόσο με την πρόταση του νέου διετούς συμβολαίου αλλά όσο με το «όχι» στην Αντβέρπ.

Οι Βέλγοι ήθελαν τον 32χρονο Βέλγο διακαώς και μάλιστα πρόσφεραν 100.000 ευρώ για την απόκτησή του. Άμεση ανάγκη για ρευστό δεν υπάρχει στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και η επιθυμία για συνέχεια της συνεργασίας και από τις δύο πλευρές, στο τέλος, νίκησε!

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νταβίνο Βέρχουλστ. Ο Βέλγος τερματοφύλακας θα είναι παίκτης της ομάδας μας έως το καλοκαίρι του 2023».

Αξίζει, δε, να τονίσουμε ότι ήδη έχουν ανανεώσει Ιωαννίδης και Βιτλής και μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρουν σειρά κι άλλοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα