Παναθηναϊκός: Επιστροφή Σένκεφελντ, θεραπεία ο Μπουζούκης

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Σένκεφελντ, θεραπεία ο Μπουζούκης

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Επιστροφή Σένκεφελντ, θεραπεία ο Μπουζούκης

bet365

Η πρωινή προπόνηση της ημέρας για τον Παναθηναϊκό είχε την επαναφορά του Σένκεφελντ αν και έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ, σε θεραπεία επέστρεψε ο Γιάννης Μπουζούκης.

Με την αντιπροσωπεία της Θύρας 13 να δίνει το «παρών» μετά το τέλος του προγράμμα της Τρίτης ώστε να εκφράσει τη στήριξή της στους παίκτες και τον Μπόλονι και να τονώσει το ηθικό της ομάδας ενόψει του ντέρμπι, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συνέχισαν την προετοιμασία τους για το ματς της Πέμπτης για το Κύπελλο κόντρα στον ΠΑΣ.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ που απουσίαζε από την προπόνηση της Δευτέρας λόγω και της ελαφριάς διάσεισης από το ματς με τον Ατρόμητο, επανήλθε κάνοντας ατομικό πρόγραμμα, ενώ, σε θεραπεία επέστρεψε μαζί με τους Κουρμπέλη, Μπεκ και Σαβιέρ ο Γιάννης Μπουζούκης.

Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στα τελειώματα.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα