Παναθηναϊκός: «Ντόπες» από τον κόσμο στο Κορωπί για ντέρμπι, Ευρώπη και Κύπελλο!

Παναθηναϊκός: «Ντόπες» από τον κόσμο στο Κορωπί για ντέρμπι, Ευρώπη και Κύπελλο!

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: «Ντόπες» από τον κόσμο στο Κορωπί για ντέρμπι, Ευρώπη και Κύπελλο!

bet365

Αντιπροσωπεία της Θύρας 13 βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού για τονώσει ψυχολογικά τους παίκτες, να τονίσει την στήριξη σε ρόστερ και Μπόλονι και να ζητήσει νίκη επί του Ολυμπιακού, Ευρώπη και Κύπελλο!
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Οι «πράσινοι» προετοιμάζονται μεν για το ματς του Κυπέλλου την προσεχή Πέμπτη απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννενα, ωστόσο, με το μεγάλο ματς κόντρα στους Πειραιώτες να έρχεται την Κυριακή στη Λεωφόρο, είναι λογικό να υπάρχει και να παραμένει στο μυαλό του κόσμου και των μελών της ομάδας.

Το πρωί της Τρίτης, αντιπροσωπεία της Θύρας 13 βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του κλαμπ στο Κορωπί, ζήτησε νίκη στο ντέρμπι των «αιωνίων», την 2η θέση στο πρωτάθλημα, την μεγάλη επιστροφή στην Ευρώπη αλλά και την μέγιστη προσπάθεια για την κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου.

Παράλληλα, ο κόσμος εξέφρασε την στήριξή του στους παίκτες και τον Λάζλο Μπόλονι για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει ο σύλλογος...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα