Χιμένεθ: «Λογικό ο κόσμος να είναι απογοητευμένος, να μείνουμε ενωμένοι»

Χιμένεθ: «Λογικό ο κόσμος να είναι απογοητευμένος, να μείνουμε ενωμένοι»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Λογικό ο κόσμος να είναι απογοητευμένος, να μείνουμε ενωμένοι»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ, ήταν απογοητευμένος μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Άρη και τόνισε πως είναι λογικό το ίδιο να συμβαίνει και με τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Είναι αυτό που αισθανόμουν πριν το ματς και πριν τα τελευταία παιχνίδια. Νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να πληρώνει το… λογαριασμό απ’ αυτό το πρόγραμμα. Δεν μπορούμε να παίξουμε με τους παίκτες που θέλουμε, όσοι παίζουν είτε έρχονται από τραυματισμό είτε δεν προλαβαίνουν να ξεκουραστούν. Φαίνεται καθώς δεν μπορούμε να παίξουμε στο 100% για 90 λεπτά. αυτό έχουμε. Δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τους παίκτες. δίνουν ό,τι έχουν. Ο λογαριασμός τον πληρώνουμε ακριβά. Στην άμυνα υπάρχουν παίκτες χωρίς εμπειρία, όμως στο μέλλον θα είναι σημαντικοί. Τώρα θα κάνουν λάθη».

Για το αν ξόδεψε ξανά η ΑΕΚ ένα ημίχρονο: «Είναι το πρόγραμμα. Το λέω εδώ και καιρό. Όταν κερδίσαμε στον ΟΦΗ είπα πάλι το ίδιο. Στην ουσία ο αντίπαλος γνωρίζεται μεταξύ τους. Οι αντίπαλοι παίκτες παίζουν δυο χρόνια μαζί και παίζουν με ίδια ένταση. Αν εμείς παίξουμε σε υψηλή ένταση θα τραυματιστούμε. Για παράδειγμα σήμερα πήραμε ρίσκο με τον Μάνταλο. Επαιξε 45 λεπτά, ενώ έπρεπε 20. Ο Κρίστιτσιτς είχε θέμα με το πόδι του και έπαιξε 90 λεπτά. Πήραμε ρίσκο. Είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει να παίξουμε το καλύτερο δυνατό, τιμώντας τη φανέλα και να καταλήξουμε στην καλύτερη βαθμολογική θέση».

Για τον κόσμο: «Το να είναι απογοητευμένοι είναι λογικό γιατί ελπίζουν να είναι η ΑΕΚ πιο ψηλά. Αλλα είναι έξυπνος ο κόσμος και γνωρίζει ότι δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός προγραμματισμός φέτος. Με βάσει τους τραυματισμούς που έχουμε το πρόγραμμα μας το κάνει πιο δύσκολο. Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι μέσα στο γήπεδο υπήρχαν 3-4 παίκτες που δεν μπορούσαν παραπάνω. Προσπάθησαν όμως. Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι. Να τελειώσουμε τη φετινή χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να προετοιμάσουμε την ομάδα για τη νέα σεζόν. Δεν πρέπει να πετάξουμε την πετσέτα όμως. Μπορεί να πέσαμε αλλά θα σηκωθούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα