Σωκράτης: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω»! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Σωκράτης: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω»! (vid)

bet365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε τις πρώτες δηλώσεις του μετά την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ομάδας του Ολυμπιακού απέναντι στον ΟΦΗ.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είπε στη NOVA για:
Την επιστροφή του: Η Ελλάδα μου έχει λείψει. Είναι πολλά τα χρόνια. Δόξα τον Θεό έκανα μία μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό και είμαι εδώ για να κερδίσουμε.
Το πόσο εύκολη είναι η προσαρμογή όταν ξέρει τους συμπαίκτες του: Σίγουρα είναι πιο εύκολη η προσαρμογή. Όταν έχεις παιδιά που παίζεις 10 χρόνια στην Εθνική είναι πιο εύκολο. Μου φέρθηκαν και με φέρονται πολύ καλά. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω και να δείξω σημαντικός.
Τη συνέχεια: Έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Είμαι εδώ να βοηθήσω. Το γήπεδο είναι καθρέφτης.
Το τι θα προσφέρει: Εγώ ήρθα εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Να βγάλω αυτό που μπορώ και που πιστεύω ότι μπορώ. Από εκεί και πέρα ο καθρέφτης είναι το γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα