ΑΕΚ - Άρης: Με Κρίστιτσιτς στο κέντρο και Ραντόνια δεξί μπακ, στον πάγκο Μάνταλος - Τσιγκρίνσκι (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ - Άρης: Με Κρίστιτσιτς στο κέντρο και Ραντόνια δεξί μπακ, στον πάγκο Μάνταλος - Τσιγκρίνσκι (pic)

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε στον πάγκο τον Μάνταλο, ξεκινώντας τον Κρίστιτσιτς στη μεσαία γραμμή. Λάτσι αντί Τσιγκρίνσκι και Ραντόνια αντί Νταντσένκο στην αμυντική γραμμή.

Ο Ανδαλουσιάνος κόουτς παρατάσσει ένα 4-3-3, όπως αναμενόταν, αφήνοντας τελικά στον πάγκο τον Μάνταλο, καθώς ο αρχηγός της ΑΕΚ μόλις την Πέμπτη μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο Χιμένεθ επιλέγει τελικά τον Ραντόνια αντί του Νταντσένκο στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ στο κέντρο της άμυνας ξεκινάει τον Λάτσι αντί του Τσιγκρίνσκι.

Στο τέρμα είναι ο Αθανασιάδης, τετράδα στην άμυνα οι Λόπες, Λάτσι, Νεντελτσιάρου και Ραντόνια και τριάδα στη μεσαία γραμμή οι Σιμόες, Σιμάνσκι και Κρίστιτσιτς. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης είναι ο Αλμπάνης στο δεξί ο Γκαρσία και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο για την Ένωση είναι οι Τσιντώτας, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Μάνταλος, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα και Μαχαίρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα