Ολυμπιακός - ΟΦΗ: Οι δύο ομάδες άφησαν λουλούδια για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7 (pics & vid)

Gazzetta team
Ολυμπιακός - ΟΦΗ: Οι δύο ομάδες άφησαν λουλούδια για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7 (pics & vid)

bet365

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι αποστολές του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.

Τη Δευτέρα (8/2) είναι η μαύρη επέτειος της τραγωδίας της Θύρας 7. Στις 8 Φεβρουαρίου του 1981, 21 φίλαθλοι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 54 τραυματίστηκαν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στην προσπάθειά τους να βγουν από το γήπεδο για να γιορτάσουν τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, οι αποστολές των δύο ομάδων τίμησαν τη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους εκείνη τη μέρα πηγαίνοντας μπροστά από τη Θύρα 7 και αφήνοντας λουλούδια.

Ένα πανό με τα πρόσωπα και τα ονόματα όσων έχασαν τη ζωή τους ήταν κρεμασμένο στην εξέδρα, όπου υπήρχαν λιγοστοί φίλοι των ερυθρόλευκων που είχαν ανάψει πυρσούς.

Την ίδια στιγμή τα μάτριξ του γηπέδου έδειξαν βίντεο για τη μαύρη εκείνη μέρα, ενώ πριν τη σέντρα της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα