Παναιτωλικός: «Πρώτη» για Καρέλη (pic)

Gazzetta team
Παναιτωλικός: «Πρώτη» για Καρέλη (pic)

bet365

Ο 28χρονος φορ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «κυανοκίτρινων» και ενδέχεται να ντεμπουτάρει στο αυριανό ματς με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα
Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναιτωλικού ενδέχεται να κάνει αύριο (8/2) ο Καρέλης, καθώς ο 28χρονος φορ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «κυανοκίτρινων» για το παιχνίδι με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λιάβας, Ματσόλα, Καρασαλίδης, Μεντόσα, ο ανέτοιμος Εντινγκά και οι Μανθάτης, Αζάντι. Η αποστολή των «κυανοκίτρινων» είναι η εξής: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Τζανακάκης, Βέργος, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Γιάκολις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα