Μπαγκαλιάνης: «Δεν φοβόμαστε κανέναν, θα κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό» (vid)

Gazzetta team
Μπαγκαλιάνης: «Δεν φοβόμαστε κανέναν, θα κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό» (vid)

bet365

Στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ αλλά και σε αυτόν του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός του Άρη, μίλησε στην κάμερα της NOVA για το σημερινό (07/02, 19:30) ματς με την ΑΕΚ σημειώνοντας πως θα κερδίσει η ομάδα που το θέλει περισσότερο, ενώ όσον αφορά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τόνισε ότι οι «κίτρινοι» θα πρέπει να κοιτάξουν στα μάτια τους Πειραιώτες και να τους αντιμετωπίσουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με την ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ έχει μεγάλη ιστορία όπως και ο Άρης, δεν είμαστε εδώ για διακοπές ήρθαμε για να πάρουμε το ματς, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Είναι ντέρμπι πρέπει να παίξουμε με πάθος, αυτός που το θέλει πιο πολύ αυτός θα πάρει και το ματς πιστεύω. Είμαστε σε καλό φεγγάρι και θα παίξουμε αυτό που ξέρουμε. Η ΑΕΚ έχει καλή επιθετική γραμμή, αλλά όπως έχουμε δείξει και εμείς δεν φοβόμαστε κάποιον. Ο Coach έχει οργανώσει καλά την ομάδα και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Για το Κύπελλο:

«Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι είναι μια ποιοτική ομάδα, θα προσπαθήσουμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια και να παίξουμε όσο το δυνατό καλύτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα