Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Το 1-1 του Γούτα, το πρώτο γκολ που δέχεται ο Διούδης μετά από 700 λεπτά (vid)

Gazzetta team
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Το 1-1 του Γούτα, το πρώτο γκολ που δέχεται ο Διούδης μετά από 700 λεπτά (vid)

bet365

Με κεφαλιά του Γούτα ο Ατρόμητος ισοφάρισε τον Παναθηναϊκό στο 45' + 1' παραβιάζοντας την εστία του Σωκράτη Διούδη μετά από 700 λεπτά.

Για 700 ολόκληρα λεπτά ο Παναθηναϊκός είχε καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Για την ακρίβεια ο παίκτης που είχε στείλει τελευταίος την μπάλα στα δίχτυα του Διούδη ήταν ο Ίνγκασον στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο οποίος είχε σκοράρει στο 65'. Αυτό το εξαιρετικά μεγάλο σερί, σταμάτησε ο Γούτας.

Ο αμυντικός του Ατρομήτου σκόραρε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μουνίθ. Αυτό ήταν και το πρώτο τέρμα που δέχεται η άμυνα του «τριφυλλιού» για το 2021 και το τρίτο εφετινό γκολ του Γούτα στο πρωτάθλημα, μετά από εκείνα εναντίον του ΟΦΗ και της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα