Βόλος: Με πολλές απουσίες η αποστολή ενόψει Αστέρα Τρίπολης

Gazzetta team
Βόλος: Με πολλές απουσίες η αποστολή ενόψει Αστέρα Τρίπολης

bet365

Αρκετά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Βόλος μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου επί του ΟΦΗ υποδέχεται την Κυριακή τον Αστέρα Τρίπολης (17:15) πριν ταξιδέψει την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για το πρώτο ματς με την ΑΕΚ.

Τα προβλήματα για τον Άνχελ Λόπεθ παραμένουν αρκετά καθώς ο Ισπανός τεχνικός εξακολουθεί να μην υπολογίζει σε πολλούς παίκτες λόγω τραυματισμών. Ντεντάκης, Μπαριέντος, Μπουένο, Ρενάτο Σάντος και Κιάκος δεν είναι διαθέσιμοι, όπως και το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Ρίβας. Επίσης εκτός έμεινε και ο Τέκιο, προκειμένου να είναι 100% έτοιμος για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Ένωση.

Στην αποστολή του Βόλου βρίσκονται οι Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Γκρίλο, Μήτογλου, Σάντσες, Κολόμπο, Φερράρι, Κανελλάκης, Ριένστρα, Τσοκάνης, Νίνης, Μίλοκ, Μαρτίνες, Περέα, Κρητικός, Μπάλλας, Μπαρτόλο και Δουβίκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα