Ο Παναιτωλικός κοντά στους μαθητές του Αγρινίου (vid)

Gazzetta team
Ο Παναιτωλικός κοντά στους μαθητές του Αγρινίου (vid)

bet365

Τα «καναρίνια» προσέφεραν αθλητικό υλικό που θα διατεθεί στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης
Το όνομα του Παναιτωλικού είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το Αγρίνιο και η ομάδα αποτελεί σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή. Σήμερα (5/2) έδειξε για ακόμη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και προσέφερε μπάλες ώστε να διατεθούν στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ο Παναιτωλικός ως Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος είναι πάντα κοντά στη νεολαία, τους μαθητές και τα Σχολεία. Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας και των προβλημάτων που δημιουργεί στην εκπαιδευτική κοινότητα, αποφάσισε να προσφέρει 170 μπάλες ποδοσφαίρου Givova για τις ανάγκες άθλησης των παιδιών στα Δημοτικά Σχολεία του Αγρινίου. Η διάθεσή τους θα γίνει μέσω της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αγρινίου.
Η παράδοση του υλικού έγινε πριν τη σημερινή προπόνηση από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Θωμάς Σπύρου αναφέρθηκε στη συμπόρευση Παναιτωλικού – Εκπαίδευσης και την ειλικρινή διάθεση της ομάδας να στηρίξει τα Σχολεία. Ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Χρήστος Ζαρκαβέλης ευχαρίστησε για την προσφορά που κάνει ευχάριστη και δημιουργική την αθλητική σχολική τους ημέρα.
Εκ μέρους των Εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ο Σπύρος Αδάμης ευχαρίστησε για την κίνηση που γίνεται σε μια περίοδο που τα Σχολεία στερούνται αθλητικού υλικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα