Οκαζάκι: «Χάρηκα για το ντεμπούτο του Καγκάβα στον ΠΑΟΚ»

Οκαζάκι: «Χάρηκα για το ντεμπούτο του Καγκάβα στον ΠΑΟΚ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Οκαζάκι: «Χάρηκα για το ντεμπούτο του Καγκάβα στον ΠΑΟΚ»

bet365

O Ιάπωνας διεθνής φορ της Ουέσκα, Σίντζι Οκαζάκι μίλησε για το ντεμπούτο του συμπατριώτη και φίλου του, Σίντζι Καγκάβα στον ΠΑΟΚ.

Ο Σίντζι Οκαζάκι εδώ και μια δεκαετία κάνει καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Αρχικά στη Γερμανία για λογαριασμό της Στουτγκάρδης και στη συνέχεια της Μάιντς, ενώ στην τετραετία που αγωνίστηκε στη Λέστερ στέφθηκε πρωταθλητής Αγγλίας.

Από το 2019 ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Ουέσκα, ενώ έχει καταγράψει 119 συμμετοχές και 50 γκολ με την εθνική Ιαπωνίας. Ο 34χρονος επιθετικός, ο οποίος συνδέεται με στενή φιλία με τον νεοφερμένο άσο του ΠΑΟΚ, Σίντζι Καγκάβα, αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε μαζί του για την μεταγραφή του στον «Δικέφαλο».

«Μιλούσα με τον Καγκάβα προτού πάει στην Ελλάδα. Ήξερα για την απόφαση του, αλλά και το γεγονός πως δεν είχε ομάδα για ένα εξάμηνο.

Έδινε τον καλύτερο εαυτό του στις προπονήσεις προκειμένου να διατηρηθεί σε φόρμα όλο αυτό το διάστημα.

Είμαι χαρούμενος που πήγε στην Ελλάδα και το ντεμπούτο του στον ΠΑΟΚ.

Είμαι βέβαιος πως θα ξεχωρίσει εκεί. Αυτό λέμε και οι δύο. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στις ομάδες που αγωνιζόμαστε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα