Βόλος: Προχωρά, «τελειώνει» το deal της πώλησης

Βόλος: Προχωρά, «τελειώνει» το deal της πώλησης

Gazzetta team
Βόλος: Προχωρά, «τελειώνει» το deal της πώλησης

bet365

Οι μέτοχοι της ομάδας και το επενδυτικό found από το εξωτερικό έχουν πλέον προχωρημένες επαφές ώστε η ομάδα να γυρίσει σελίδα
Ακόμη δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση και η ημερομηνία που είχε αναφερθεί τότε έχει παρέλθει. Ομως αυτό δεν «μεταφράζεται» σε κάποια εμπλοκή, το αντίθετο μάλιστα.
Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως το ζήτημα προχωρά, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και σε μεγάλο βαθμό θεωρείται «τελειωμένο». Το πότε θα επισημοποιηθεί και αν ο Ροδόλφος Μπάκε που «έτρεξε» το όλο deal θα αναλάβει επίσημο ρόλο, θα φανεί στην πορεία. Οπως βέβαια και τι μέλλει γενέσθαι με τον Νικολάς Μπουρντίσο, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα έχει έναν συμβουλευτικό ρόλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα