Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε Καρέλη (pics)

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε Καρέλη (pics)

bet365

O 28χρονος φορ έγινε και επίσημα παίκτης των «κυανοκίτρινων» και μάλιστα μετέβη αμέσως στο Αγρίνιο για να κάνει προπόνηση ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα
Παίκτης του Παναιτωλικού είναι από σήμερα (3/2) και επίσημα ο Νίκος Καρέλης, καθώς ο 28χρονος επιθετικός έφτασε στην Ελλάδα και ανακοινώθηκε από τα «καναρίνια». Η συμφωνία των δύο πλευρών ήταν «τελειωμένη» από μέρες, πρόσφατα έπεσαν και οι υπογραφές και έτσι επαναπατρίστηκε για χάρη των «κυανοκίτρινων».
Μάλιστα με το «καλημέρα»… άφησε το στίγμα του.
Ο διεθνής φορ αφίχθηκε το πρωί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όμως δεν έμεινε στην Αθήνα ώστε να μεταβεί στο Αγρίνιο μαζί με την αποστολή της μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά αμέσως πήγε στην πόλη ώστε να κάνει προπόνηση και ανεβάσει ρυθμούς ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή επιθετικού Νίκου Καρέλη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2022. Στη χώρα μας έχει αγωνιστεί με Εργοτέλη, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και εκτός Ελλάδας με Άμκαρ, Γκενκ, Μπρέντφορντ και Ντε Χάαγκ. Ο αριθμός της φανέλας του είναι το 16.

Σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Ήρθα σε μια πολύ καλή ομάδα που παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και ανυπομονώ να ξεκινήσω και εγώ να τη βοηθήσω. Δεν θέλω να μιλήσω για προσωπικούς στόχους, παρά μόνο ότι θα προσπαθήσω από την πλευρά μου για το καλύτερο, ώστε ο Παναιτωλικός να ανέβει βαθμολογικά, γιατί ανήκει πιο ψηλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα