Παναθηναϊκός: Οπαδοί φτιάχνουν ξύλινο ομοίωμα του Γιώργου Καλαφάτη!

Παναθηναϊκός: Οπαδοί φτιάχνουν ξύλινο ομοίωμα του Γιώργου Καλαφάτη!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Οπαδοί φτιάχνουν ξύλινο ομοίωμα του Γιώργου Καλαφάτη!

bet365

Οπαδοί του Παναθηναϊκού εδώ και έναν χρόνο με την βοήθεια των εσόδων που εξασφαλίζουν από πώληση συλλεκτικών ειδών του «τριφυλλιού», δημιουργούν ομοίωμα του Γιώργου Καλαφάτη από ξύλο!

Ο Γιώργος Κουτσουμπός πριν από έναν χρόνο πήρε την απόφαση μαζί με φίλους του και συνοπαδούς του, να δημιουργήσουν κάτι που θα μείνει ως κληρονομιά για τον σύλλογο και από την σκέψη ενός μουσείου με τα πολλά πράγματα του Παναθηναϊκού που έχουν στην κατοχή τους, σκέφτηκαν κάτι πολύ πιο ιδιαίτερο.

Αποφάσισαν να θέσουν προς πώληση τα συλλεκτικά πράγματα της ομάδας που έχουν στην κατοχή τους και να φτιάξουν ένα ξύλινο ομοίωμα του ιδρυτή του Παναθηναϊκού, Γιώργου Καλαφάτη!

Το έργο είναι σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο και το εγχείρημα συνεχίζεται μέχρι την τελειοποίησή του!

Ένα χρόνο κλείνουμε από την έναρξη της προσπάθειας του Αγάλματος προς τιμή του Ιδρυτής μας Γεώργιου καλαφάτη Δυστυχώς...

Δημοσιεύτηκε από Georgios Koutsoumpos στις Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα