Ολυμπιακός: Προσπάθησε να πάρει, την τελευταία στιγμή, τον Ρις Νέλσον από την Άρσεναλ! (vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: Προσπάθησε να πάρει, την τελευταία στιγμή, τον Ρις Νέλσον από την Άρσεναλ! (vid)

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός έκανε την προσπάθειά του για να πάρει από την Άρσεναλ τον νεαρό εξτρέμ, Ρις Νέλσον!
bwin - Κύπελλο Ελλάδας με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Δεν είναι μόνο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που ήθελε ο Ολυμπιακός από την Άρσεναλ. Όπως αναφέρει και ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι νταμπλούχοι Ελλάδας έκαναν την προσπάθειά τους την τελευταία στιγμή των μεταγραφών για να αποκτήσουν τον Ρις Νέλσον.

Ο 21χρονος εξτρέμ κέντρισε το ενδιαφέρον του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ήθελε να προσθέσει στα φτερά του μια ποιοτική λύση. Ωστόσο, η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων δεν προχώρησε. Ο παίκτης αποτελεί ήδη στόχο ομάδων από την Αγγλία και την Γερμανία, αλλά προς το παρόν παραμένει στο ρόστερ της Άρσεναλ.

Ο Νέλσον, βρίσκεται στην ομάδα του Λονδίνου από το 2007 όταν και ξεκίνησε στις ακαδημίες και μέχρι στιγμής έχει παίξει σε όλες τις ομάδες των κλιμακίων της Εθνικής Αγγλίας, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Γερμανία για την Χοφενχάιμ έχοντας 23 ματς με 7 γκολ. Με την πρώτη ομάδα των κανονιέρηδων μετρά 47 συμμετοχές με 4 γκολ και 4 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα