Μπρούνο: «Θέλω το Κύπελλο με τον Άρη» (vid)

Μπρούνο: «Θέλω το Κύπελλο με τον Άρη» (vid)

Gazzetta team
Μπρούνο: «Θέλω το Κύπελλο με τον Άρη» (vid)

bet365

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Άρη αλλά και για τους στόχους που έχει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, μίλησε ο Μπρούνο.
bwin - Κύπελλο Ελλάδας με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μιλώντας στην κάμερα του «ARIS TV», αναφέρθηκε στους στόχους που έχει με τη νέα του ομάδα, λέγοντας πως θέλει να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας με τους «κίτρινους», ενώ τόνισε πως θα δώσει τα πάντα για την ομάδα που όπως είπε τον ήθελε εδώ και δύο χρόνια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Άρη. Ξέρω ότι ο Άρης με θέλει εδώ και δύο χρόνια, τώρα είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος και θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την καινούργια μου ομάδα.

Ο Άρης μου άνοιξε την πόρτα για να παίξω ποδόσφαιρο και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ελπίζω με πολλά γκολ. Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι τον Άρη που δίνει την ευκαιρία να ξαναπαίξω.

Ο στόχος μου είναι να δουλέψω σκληρά και να δίνω σε κάθε παιχνίδι το 100%. Ένας από τους λόγους που επέλεξα να έρθω στον Άρη είναι ότι η ομάδα είναι ψηλά στην βαθμολογία, φαίνεται ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά.

Οι νέοι μου συμπαίκτες με υποδέχθηκαν πολύ θερμά, η ατμόσφαιρα είναι φανταστική και τα αποδυτήρια από ότι είδα είναι φανταστικά. Υπάρχουν παίκτες στον Άρη που θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ άμεσα.

Οι στόχοι μου με τον Άρη είναι η ομάδα να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία και να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Θέλω ακόμη μια εβδομάδα για να είμαι στον βαθμό ετοιμότητας που θέλω».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα