Ντομενέκ για Ολιβέιρα: «Θα με ενδιέφερε για τη Ναντ»

Ντομενέκ για Ολιβέιρα: «Θα με ενδιέφερε για τη Ναντ»

Gazzetta team
Ντομενέκ για Ολιβέιρα: «Θα με ενδιέφερε για τη Ναντ»

bet365

Η Ναντ είχε καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ για τον Νέλσον Ολιβέιρα, με τον τεχνικό της ομάδας να παραδέχεται πως το προφίλ του Πορτογάλου φορ θα τον ενδιέφερε.

Η ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου είχε δεχθεί πρόταση από τη Ναντ για την παραχώρηση του Νέλσον Ολιβέιρα. Ωστόσο το ποσό που ήταν διατεθειμένος να δώσει ο γαλλικός σύλλογος δεν κρίθηκε ικανοποιητικό από την Ένωση.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη Γαλλία, ο Ολιβέιρα θα έβλεπε με καλό μάτι τη μετακίνησή του στη Ναντ. Μάλιστα Γάλλος δημοσιογράφος υποστήριξε πως ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ (του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν) είχε μιλήσει με τον προπονητή της Ναντ, Ραϊμόντ Ντομενέκ στο τηλέφωνο.

Ο Ντομενέκ ρωτήθηκε από Γάλλους δημοσιογράφους για την περίπτωση του Ολιβέιρα και παραδέχθηκε πως θα τον ενδιέφερε. «Είναι ένα εντελώς διαφορετικό προφίλ επιθετικού ο Ολιβέιρα που θα με ενδιέφερε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα