Παναθηναϊκός: Ο Εμμανουηλίδης «έκλεισε» στην Φορτούνα Σιτάρντ!

Παναθηναϊκός: Ο Εμμανουηλίδης «έκλεισε» στην Φορτούνα Σιτάρντ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο Εμμανουηλίδης «έκλεισε» στην Φορτούνα Σιτάρντ!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με την Φορτούνα Σιτάρντ και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης πηγαίνει δανεικός στην ολλανδική ομάδα με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Απομένουν μόνο οι υπογραφές.

bwin - Καζίνο μπροστά από την εποχή του. Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα! | 21+

Παίκτης της Φορτούνα Σιτάρντ θα είναι τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr! Το πρωί της Δευτέρας ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τους Ολλανδούς για την παραχώρηση του παίκτη, ο οποίος κάνει εισιτήρια και φεύγει για την χώρα της τουλίπας.

Η συμφωνία περιλαμβάνει εξάμηνο δανεισμό, οψιόν αγοράς που μπορεί εύκολα να καλύψει η ομάδα και ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης για το «τριφύλλι»(25%), σε περίπτωση που η Φορτούνα προχωρήσει σε αγορά του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Δικός του και ο Νιασέ, αν προλάβει τον χρόνο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα