Παναθηναϊκός: Δικός του και ο Νιασέ!

Παναθηναϊκός: Δικός του και ο Νιασέ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Δικός του και ο Νιασέ!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, το ρεπορτάζ από την Γαλλία για τον Σικ Νιασέ ισχύει στον απόλυτο βαθμό και ο 21χρονος μέσος αναμένεται να φορέσει την πράσινη φανέλα!
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Πρώτοι στο gazzetta.gr διαβάσατε για το κείμενο της L'Equipe το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με το οποίο ο Παναθηναϊκός παίρνει δανεικό από την Λιλ τον 21χρονο Σενεγαλέζο μέσο, Σικ Νιασέ και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας το ρεπορτάζ ισχύει στον απόλυτο βαθμό.

Οι «πράσινοι» έχουν βάλει στην τελική της ευθεία την μετακίνηση του παίκτη, έχουν συμφωνήσει με τον γαλλικό σύλλογο και ο παίκτης αναμένεται να φορέσει την πράσινη φανέλα μέχρι το καλοκαίρι. Το «τριφύλλι» δίνει μάχη με τον χρόνο για να προλάβει να επικυρώσει την συμφωνία και αυτός είναι ο μόνος λόγος να «χαλάσει» η υπόθεση. Κάτι που για την ώρα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Who is who
Ο 21χρονος χαφ που φυσικά μπορεί να παίξει και στο κέντρο της άμυνας, είναι προϊόν των τμημάτων υποδομής των «λιλουά» και έκανε το ξεπέταγμά του στην πρώτη ομάδα από το καλοκαίρι του 2020. Ο Νιασέ έχει μόλις δυο συμμετοχές με τους άνδρες του γαλλικού κλαμπ. Έπαιξε 71 λεπτά σε ματς του Europa League κόντρα στην Σέλτικ η οποία πήρε τη νίκη με το τελικό σκορ 3-2, ενώ, ο παίκτης ήταν στον πάγκο και στα δυο παιχνίδια με την Μίλαν αλλά και σε αυτό με την Σπάρτα Πράγας.
Μάλιστα, στην αναμέτρηση με τους «καθολικούς» είχε αγωνιστεί ως δεξί μπακ. Σε επίπεδο πρωταθλήματος είχε 14 λεπτά στην εντός έδρας νίκη με σκορ 3-0 επί της Σεντ Ετιέν, στις 28 του Αυγούστου του 2019. Στην μέχρι στιγμής καριέρα του έχει μετρήσει 16 εμφανίσεις με την δεύτερη ομάδα της Λιλ, έχει 6 συμμετοχές στο UEFA U-19 και δυο με την πρώτη ομάδα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα