Παναθηναϊκός: Προσπάθησε να κρατήσει Σανκαρέ η ΤΣΣΚΑ Σόφιας, δεν ήθελε ο παίκτης

Παναθηναϊκός: Προσπάθησε να κρατήσει Σανκαρέ η ΤΣΣΚΑ Σόφιας, δεν ήθελε ο παίκτης

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Προσπάθησε να κρατήσει Σανκαρέ η ΤΣΣΚΑ Σόφιας, δεν ήθελε ο παίκτης

bet365

Ο Γιουνούς Σανκαρέ από το απόγευμα της Κυριακής ανήκει και επίσημα στον Παναθηναϊκό, με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας να γνωστοποιεί πως θα ήθελε να κρατήσει τον παίκτη, όμως εκείνος είχε αποφασίσει ότι έπρεπε να γυρίσει σελίδα.
bwin - Καζίνο μπροστά από την εποχή του. Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα! | 21+

Ο Σανκαρέ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού προτού ανακοινωθεί εντός της ημέρας και ο Νγκμπακοτό από τους «πράσινους» σε αυτές τις τελευταίες ώρες της χειμερινής περιόδου των μετακινήσεων των παικτών.

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με επίσημη ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε πως «θα θέλαμε να παραμείνει μαζί μας ο Σανκαρέ μέχρι και το φινάλε της σεζόν, ωστόσο, δική του επιθυμία ήταν να ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Το ποσό της μεταγραφής παραμένει εμπιστευτικό».

Ο Σενεγαλέζος μέσος φέρεται να είχε φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσε πλέον να συνεργαστεί με τον κόουτς της ομάδας της Σόφιας, Ακράποβιτς και γι' αυτό τον λόγο η αποχώρησή του χαρακτηρίζεται «win-win» και για τον Σανκαρέ αλλά και για την πρώην ομάδα του...

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα