Τζόλης: «Ο Καγκάβα έχει δείξει την ποιότητά του στις προπονήσεις» (vid)

Τζόλης: «Ο Καγκάβα έχει δείξει την ποιότητά του στις προπονήσεις» (vid)

Gazzetta team
Τζόλης: «Ο Καγκάβα έχει δείξει την ποιότητά του στις προπονήσεις» (vid)

bet365

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε τόσο για το μέλλον της ομάδας στη σεζόν, όσο και για τον Ιάπωνα που ήρθε πρόσφατα στον «Δικέφαλο του Βορρά»
Για το 5-0 επί του Παναιτωλικού, αλλά και την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ μίλησε ο Χρήστος Τζόλης στο PAOK TV.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το σημερινό ματς: «Στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά, δε μας βγήκαν οι φάσεις που δημιουργήσαμε και είχαμε ένα άγχος να πω την αλήθεια. Μετά το πρώτο γκολ νομίζω ότι αρχίσαμε να παίζουμε πιο κάθετα, πιο γρήγορα, και να δημιουργούμε φάσεις».
Για το αν επηρεάζει τον ΠΑΟΚ το γεγονός ότι έχασε βαθμούς στα προηγούμενα παιχνίδια και έμεινε πίσω στη βαθμολογία:
«Δε νομίζω πως φάνηκε σήμερα. Κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο, σκοράραμε αρκετά γκολ, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δείχνουμε ότι δε μας έχει επηρεάσει καθόλου αυτό και θα το δείξουμε και στα επόμενα παιχνίδια».
Για τη ρεβάνς με την ΑΕΛ και το στόχο της ομάδας:
«Τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια να τα κερδίσουμε, να παίζουμε όπως παίζουμε τα ντέρμπι. Να μην υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο, γιατί κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο».
Για τον Σίνζι Καγκάβα και αν τον θυμάται ως παίκτη:
«Ναι, στη Ντόρτμουντ τον θυμάμαι πολύ. Έβλεπα και βλέπω γενικά γερμανικό ποδόσφαιρο. Ήταν ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και έχει ήδη δείξει την ποιότητα τους στις προπονήσεις. Θα μας βοηθήσει αρκετά στη συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα