Εμβιλά: «Θέλω να ανταποδίδω την αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο του Ολυμπιακού»

Εμβιλά: «Θέλω να ανταποδίδω την αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο του Ολυμπιακού»

Gazzetta team
Εμβιλά: «Θέλω να ανταποδίδω την αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο του Ολυμπιακού»

bet365

Ο Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού τόνισε μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης ότι θέλει πάντα να προσφέρει δίνοντας χαρά στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιαν Εμβιλά στη NOVA:

«Ξέραμε ότι θα παίξουμε σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα όταν μου ζητηθεί και κάθε φορά που παίζω αυτό σκέφτομαι. Θέλω πάντα να ανταποδίδω την αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Για τον Λαλά: «Τον γνωρίζω γιατί παίξαμε αντίπαλοι στην Γαλλία. Βοηθάει πολύ επιθετικά παρά το γεγονός ότι είναι αμυντικός. Είναι εξαιρετική επιλογή».

Για τις συνθήκες που βρήκε στην Ελλάδα: «Ήξερα ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και θέλω να την βοηθήσω. Ήξερα ότι δεν θα είναι εύκολα, αλλά έχω την βοήθεια τόσο του προπονητή, όσο και του κόσμου».

Για το Europa League: «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. Ο στόχος μας είναι οι τίτλοι στην Ελλάδα και πρέπει να κάνουμε τους φιλάθλους μας περήφανους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα