Το «ευχαριστώ» του Ατρόμητου στον Παναιτωλικό

Gazzetta team
Το «ευχαριστώ» του Ατρόμητου στον Παναιτωλικό

bet365

Τα «καναρίνια» παραχώρησαν το προπονητικό του Emileon στους Περιστεριώτες, επειδή έμειναν στο Αγρίνιο μετά το πρόσφατο ματς των δύο ομάδων
Ο Παναιτωλικός φημίζεται για τη φιλοξενία του και το απέδειξε για ακόμη μία φορά στην περίπτωση του Ατρόμητου. Οι Περιστεριώτες μετά το ματς των δύο ομάδων που έγινε την Πέμπτη (28/1) έμειναν στο Αγρίνιο, καθώς αύριο θα παίξουν στα Γιάννινα και τα «καναρίνια» τους παραχώρησαν τις εγκαταστάσεις του Emileon για την προετοιμασία τους.
Από την πλευρά τους εκείνοι ευχαρίστησαν δημόσια τον Παναιτωλικό, για τη βοήθεια και τη φιλοξενία που τους παρείχε. «Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την παραχώρηση του προπονητικού κέντρου και την άψογη φιλοξενία τους», ανέφεραν σχετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα