Λαλά: «Να κερδίσω πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό» (vid)

Λαλά: «Να κερδίσω πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό» (vid)

Gazzetta team
Λαλά: «Να κερδίσω πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό» (vid)

bet365

Ο Κένι Λαλά εξέφρασε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό και να κατακτήσει πολλά τρόπαια με τους ερυθρόλευκους.

Ο 29χρονος Γάλλος μπακ από το απόγευμα του Σαββάτου βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Κατά την άφιξή του έκανε δηλώσεις στις οποίες εξέφρασε την επιθυμία για τίτλους με τον Ολυμπιακό, ανυπομονώντας να γνωρίσει τη νέα του ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η καινούρια περιπέτεια με τον νέο μου σύλλογο. Ξέρω ότι έρχομαι σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Θέλω να κερδίσουμε πολλούς τίτλους και να μεγαλώσω και το δικό μου παλμαρέ. Πραγματικά ανυπομονώ για τη νέα μου καριέρα», τόνισε ο Λαλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα