«Είμαστε κοντά σε συμφωνία με Παναθηναϊκό για τον Μεντόζα»

Νίκος Αθανασίου
«Είμαστε κοντά σε συμφωνία με Παναθηναϊκό για τον Μεντόζα»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Αμιάν δήλωσε πως ο γαλλικός σύλλογος είναι κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του Στίβεν Μεντόζα και τόνισε πως ενδιαφέρεται η Σίβασπορ και ακόμη ένας σύλλογος από την Ligue 1.

Ο Παναθηναϊκός παλεύει την περίπτωση του Στίβεν Μεντόζα και σύμφωνα με δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Αμιάν, το «τριφύλλι» είναι κοντά σε συμφωνία με τον γαλλικό σύλλογο. Όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος από την Κολομβία, Πίπε Σιέρα, ο Γιον Γούιλιαμς δήλωσε σχετικά:

«Υπάρχει ανατροπή στα δεδομένα. Αυτή την στιγμή είμαστε πιο κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει ενδιαφέρον από την Σίβασπορ και μίας ομάδας από την Ligue1. Ο παίκτης έχει τρεις επιλογές και περιμένουμε την απόφασή του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα