«Είναι πιο πιθανό να μείνει στην ΑΕΚ και του χρόνου ο Ολιβέιρα από το να φύγει»

«Είναι πιο πιθανό να μείνει στην ΑΕΚ και του χρόνου ο Ολιβέιρα από το να φύγει»

Gazzetta team
«Είναι πιο πιθανό να μείνει στην ΑΕΚ και του χρόνου ο Ολιβέιρα από το να φύγει»

bet365

Τους λόγους για τους οποίους δεν προχώρησε η μεταγραφή του Νέλσον Ολιβέιρα στη Ναντ, εξήγησαν οι Γάλλοι.

bwin - Παναθηναϊκός - Λαμία με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Πριν από λίγες ημέρες είχε φτάσει στα γραφεία της ΑΕΚ πρόταση από τη Ναντ για τον Νέλσον Ολιβέιρα, όμως η μεταγραφή του δεν προχώρησε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «butfootballclub», ο 29χρονος Πορτογάλος φορ δεν παραχώθηκε διότι η Ενωση δεν σχεδιάζει να τον πουλήσει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ενώ όπως τονίζει το δημοσίευμα είναι περισσότερο πιθανό να μείνει και του χρόνου στην ομάδα από το να δει την πόρτα της εξόδου.

«Η Ναντ δοκίμασε την τύχη της να καλωσορίσει τον πρώην επιθετικό της Ρεν, Νέλσον Ολιβεϊρα. Ένα περίπλοκο θέμα. Εγινε αντικείμενο συγκεκριμένης πρότασης από τα «καναρίνια» ύψους 500.000 ευρώ. Η ΑΕΚ όμως δεν σχεδιάζει να τον πουλήσει αυτό το χειμώνα. Αλλά εκτός από το ότι δεν είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα της Ναντ, υπάρχουν άλλα δύο προβλήματα.

Το πρώτο είναι ότι η ΑΕΚ Αθηνών έχει ήδη προγραμματίσει την αποχώρηση ενός σκόρερ, του Μάρκο Λιβάια, και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αφήσει να φύγει κι άλλος επιθετικός. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ΑΕΚ θα προσπαθούσε να επεκτείνει το συμβόλαιο του παίκτη, και ως εκ τούτου είναι περισσότερο πιθανό να μείνει και του χρόνου από το να φύγει ο Πορτογάλος επιθετικός», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα