Δοκιμασία στην Τρίπολη για Άρη, με σπασμένα φρένα ο Παναθηναϊκός

Θοδωρής Βασίλης
Δοκιμασία στην Τρίπολη για Άρη, με σπασμένα φρένα ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Άρης έχει επικίνδυνη αποστολή στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, την ώρα που ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Λαμία θα ψάξει την έκτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα. Τέλος, στο τρίτο ματς του Σαββάτου της 20ης αγωνιστικής της Super League Interwetten η ΑΕΛ καίγεται για το τρίποντο κόντρα στον Βόλο.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Στην Λάρισα, η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Βόλο και χρειάζεται μόνο τη νίκη για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι «βυσσινί» έχουν μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα και ούτε η αλλαγή προπονητή με τον ερχομό του Τζιανλούκα Φέστα έχει φέρει αλλαγή. Για τον λόγο αυτό έγινε και το μπαμ με τον Μπεν Χατίρα, ενώ ακολουθεί και ο Γκράουρ. Από την πλευρά του ο Βόλος γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό κι έμεινε επτά βαθμούς μακριά από την έκτη θέση. Βέβαια, εκτός έδρας έχει κερδίσει τους 13 από τους 23 συνολικά βαθμούς. Εκτός οι Ντεντάκης, Μπαριέντος, επιστρέφουν οι Σάντσες, Τέκιο και Περέα.

Λίγο αργότερα, στην Τρίπολη, ο δεύτερος Άρης δοκιμάζεται κόντρα στον πάντα επικίνδυνο Αστέρα. Οι «κίτρινοι» κέρδισαν εύκολα την ΑΕΛ παρά το φτωχό 1-0 και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα επέστρεψαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το ευχάριστο είναι ότι πλέον θα έχει στην διάθεση του τον Κώστα Μήτρογλου με την ελπίδα ότι θα δώσει λύση στο πρόβλημα του γκολ. Μάλιστα, μπήκε και αποστολή κι ετοιμάζεται ακόμα και για ντεμπούτο. Μοναδική απουσία για τον Μάντζιο ο Μαντσίνι. Ο Αστέρας από την δικιά του την μεριά πέτυχε σπουδαία νίκη μέσα στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ και δείχνει αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλος για την είσοδο στην εξάδα. Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει το μεγάλο του όπλο τον τιμωρημένο Μπαράλες, εκτός ο τραυματίας Μουνάφο, επιστρέφει ο Ιγκλέσιας.

Τέλος, στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αντεπίθεση του και θα ψάξει άλλη μία νίκη που θα τον δει να ανεβαίνει έστω και προσωρινά στην τρίτη θέση. Οι «πράσινοι» μπορεί να μην εντυπωσιάζουν με το ποδόσφαιρο που παίζουν αλλά έχουν αυτό που χρειάζεται, την ουσία. Πέντε νίκες που έχουν συνδυαστεί και με το μηδέν πίσω με την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι να διανύει την καλύτερη περίοδο την φετινή σεζόν. Στα αγωνιστικά εκτός οι τιμωρημένοι Χουάνκαρ και Βέλεθ, αλλά και οι τραυματίες Κουρμπέλης και Μπουζούκης. Επιστρέφουν Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλος. Η Λαμία ταξίδεψε στην Αθήνα με την ψυχολογία στα ύψη μετά και τη νίκη της επί του Απόλλωνα. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο μετά την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού και δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει και να αποφύγει τον υποβιβασμό. Πολλές οι απουσίες αφού για διάφορους λόγους δεν υπολογίζονται οι Μπα, Ανχελ Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Μπεχαράνο και ορισμένοι μακροχρόνιοι, ενώ επιστρέφει μετά από καιρό ο Βύντρα.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (30/1)

15:00 ΑΕΛ - Βόλος (NS2)
17:15 Αστέρας Τρίπολης - Αρης (NS1)
19:30 Παναθηναϊκός - Λαμία (NS2)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα