Ολυμπιακός: Η αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

Ολυμπιακός: Η αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

bet365

Ο Ολυμπιακός στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, θα κάνει την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στον χώρο του μουσείου στο Καραϊσκάκη.
Λόγω των περιοριστικών μέτρων και για την ασφάλεια των αιμοδοτών, η αιμοδοσία θα γίνεται με ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 4800985.
Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά, όπου υπάρχει Τράπεζα Αίματος. Η θεσμοθέτηση της ετήσιας αιμοδοσίας στη μνήμη των Θυμάτων της Θύρας 7 αποτελεί μια ακόμη κοινωνική συνεισφορά του Ολυμπιακού και είναι μεγάλη βοήθεια προς στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.
Η αιμοδοσία δίνει ζωή. Πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν χρειαστεί αίμα και οφείλουμε να είμαστε εκεί. Οι διεθνείς στατιστικές λένε ότι το 60% του πληθυσμού θα χρειαστεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μετάγγιση ολικού αίματος ή ενός από τα στοιχεία του αίματος, ενώ μόνο το 5% των ανθρώπων που μπορούν να γίνουν αιμοδότες δίνουν αίμα. Η δωρεά αίματος είναι εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη, βοηθά τον οργανισμό μας να ανανεώνεται και διαρκεί μόνο 10 λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα