Μένει ελεύθερος ο Γκροσίτσκι που απασχόλησε τον Ολυμπιακό

Μένει ελεύθερος ο Γκροσίτσκι που απασχόλησε τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Μένει ελεύθερος ο Γκροσίτσκι που απασχόλησε τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Πολωνός εξτρέμ που έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό πρόκειται να μείνει ελεύθερος από τη Γουέστ Μπρομ. Δεν προκύπτει επιβεβαίωση για Ματέους Περέιρα.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στη Νησί ο έμπειρος εξτρέμ θα μείνει ελεύθερος από τη Γουέστ Μπρομ και ενώ ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί μαζί του. Παρότι δεν υπάρχουν νεότερες ενδείξεις ότι οι Πειραιώτες θα πάρουν την τελευταία στιγμή παίκτη οι Πολωνοί επιμένουν για τον Καμίλ Γκροσίτσκι που φέτος είχε 6 ματς με 2 γκολ και 2 ασίστ.
Από εκεί και πέρα από την Αγγλία δεν επιβεβαιώνεται πως ο Ολυμπιακός ασχολείται ξανά με τον Ματέους Περέιρα. Τον 24χρονο που είναι κυρίως εξτρέμ αλλά παίζει και δεκάρι, κρυφός κυνηγός αλλά και επιθετικός.
Ένας παίκτης που όταν ήταν στη Σπόρτινγκ είχε βρεθεί πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Ο Περέιρα που είναι Βραζιλιάνος αλλά έχει και πορτογαλικό διαβατήριο φέτος έχει 17 αγώνες με 5 γκολ και 3 ασίστ. Πρόκειται επίσης για παίκτη της Γουέστ Μπρομ, που ωστόσο υπολογίζεται πολύ περισσότερο από τον Γκροσίτσκι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα